Page Assets

Uniek hedendaags en 100% Ardennen!

Uniek hedendaags en 100% Ardennen!

Welkom in Daft Lodge, een zalig vakantiehuis voor 2 tot 32 gasten in een verrassende Scandinavische stijl.

Kom binnen, je vind hier alles wat je verlangt van een vakantiehuis. Op het gelijkvloers is er een ruime woonkamer met zicht op de uitgestrekte bossen. Dit is de perfecte plek om te genieten van een boek bij het haardvuur. Vanuit de eetplaats kan je zo het terras op, om te genieten van een aperitiefje in de zon. Ook aan een professioneel uitgeruste keuken hebben we gedacht, zodat je als groep gezellig samen kan koken. Geen zin om zelf aan het vuur te staan, check dan onze cateringmogelijkheden en wij koken met plezier voor jou!

Helemaal herbronnen doe je in de wellness ruimte. Na een deugddoende sauna kan je buiten afkoelen onder het koude bronwater van het beekje dat langs de wellnessruimte stroomt.  Neem een duik in het verfrissend binnenzwembad of geniet onder de binnen- en buitenbelevingsdouches. Je kijkt uit over de grote groene tuin en kan er gezellig BBQ'en aan onze overdekte braai. Misschien vang je wel een glimp van een eekhoorntje op, of een hertje aan de rand van het bos.

Op het eerste en tweede verdiep, zijn er telkens 5 double rooms, 1 single room en 1 family room voor 5 personen. Elke kamer heeft zijn ensuite badkamer met douche, toilet & lavabo. 14 kamers in totaal, veel comfort en ruimte dus voor kleine en grote groepen.

Op de -1 is er een ontspanningsruimte met homecinema. Een drankje aan de bar, terwijl je poolt? Foto’s of filmpjes uit het familiearchief projecteren? Een meeting onder collega’s organiseren? Beschrijf ons jullie plannen en wij voorzien het nodige!

Goeie Wifi is er in het hele gebouw én in te tuin. Als extra troef stellen we ook graag onze iPads ter beschikking, voor allerlei praktische en nuttige weetjes over ons vakantiehuis, deze streek van de Belgische Ardennen, onze Netflix account en nog zoveel meer!

Ook zo zot van muziek als wij? We hebben Spotify spelers & via bluetooth kan je makkelijk connecteren. Check ook eens de Spotify playlist van onze Daft Studios en ontdek met welke artiesten wij al werkten!