Page Assets

Welkom thuis!

Welkom thuis!

Zalig genieten... La Manufacture de Malmedy is de perfecte plek voor een weekendje Ardennen met vrienden of familie.

Onze Ardennes Lodge is meer dan een standaard vakantiehuis. Wij combineren de gezelligheid van een groepsverblijf met het comfort van een hotel. Zo is er onze boodschappenservice: we doen je boodschappen voor jou en de kasten en koelkasten  zijn gevuld wanneer je aankomt. Geen gezeul meer met zakken en auto’s volgeladen met boodschappen. Zo heb je des te meer tijd om te genieten van je weekend en van elkaar. De aperitief staat bovendien klaar bij aankomst! Heerlijk toch? Klik hier voor meer info.

Met onze 14 kamers, 32 bedden en 14 badkamers bieden we alle comfort voor een ruime vriendengroep of een grote familie, van oma en opa tot de jongste kleinkinderen.

Ruimte, en een gevoel van ruimte, zijn belangrijke factoren voor een geslaagd weekend. Er zijn speelruimtes voorzien voor de kinderen, een bar om met vrienden wat te drinken, een salon met veel licht en zicht op de bossen om een boek te lezen…

Maar het gaat niet enkel om ruimte en comfort. Wij vinden de sfeer heel belangrijk, en hebben er dan ook alles aan gedaan om een gezellig thuisgevoel te creëren.

In de winter kan je genieten van de gezellige open haard en een warme sauna na een wandeling in de sneeuw. ‘s Zomers gaan alle ramen open, leef je buiten en kan je genieten van het grote zonneterras of een frisse duik in het zwembad.