Page Assets

Uniek hedendaags en 100% Ardennen!

Uniek hedendaags en 100% Ardennen!

Welkom in Manufacture. Een schitterend groepsverblijf voor 2 tot 40 personen in een verrassende Scandinavische stijl.

Je vindt hier alles wat je verlangt. Op het gelijkvloers is er een ruime woonkamer met zicht op de uitgestrekte bossen. Dit is de perfecte plek om te genieten van een boek bij het haardvuur. Vanuit de eetplaats kan je zo het terras op, om te genieten van een aperitiefje in de zon. Ook aan een professioneel uitgeruste keuken hebben we gedacht, zodat je als groep gezellig samen kan koken. Geen zin om zelf aan het vuur te staan, check dan onze cateringmogelijkheden en wij koken met plezier voor jou!

Helemaal herbronnen doe je in de wellness ruimte. Na een deugddoende sauna kan je buiten afkoelen onder het koude bronwater van het beekje dat langs de wellnessruimte stroomt.  Neem een duik in het verfrissend binnenzwembad of geniet onder de binnen- en buitenbelevingsdouches. Je kijkt uit over de grote groene tuin. Misschien vang je wel een glimp van een eekhoorntje op, of een hertje aan de rand van het bos.

Op het eerste en tweede verdiep, zijn er telkens 5 double rooms, 1 single room en 1 family room voor 5 personen. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen ensuite badkamer met douche, toilet & lavabo. Dat maakt 14 kamers in totaal, veel comfort en ruimte dus voor kleine en grote groepen.

Op het -1 niveau is er nog een ontspanningsruimte met homecinema, die breed inzetbaar is. Een drankje aan de bar? Foto’s of filmpjes uit het familiearchief projecteren? Een meeting onder collega’s organiseren? Beschrijf ons jullie plannen en wij voorzien het nodige!

Gratis Wifi is beschikbaar in het hele gebouw. Als extra troef stellen we ook graag onze info-Ipads ter beschikking, voor allerlei praktische en nuttige weetjes, over de lodge, de omgeving, onze services en nog zoveel meer! Lees hier hoe dat werkt.