Page Assets

Ons verhaal

Ons verhaal

Leuk kennismaken, wij zijn Tine en Stijn!

In 2008 verhuisden wij als pasgetrouwd koppel uit centrum Gent naar hartje Ardennen, aan de voet van de Hoge Venen. “We zien wel na een jaar of we terugkeren, of hier blijven….”, dachten we toen. De gezellige en warme mensen hier, het oogverblindende besneeuwde winterse landschap, de uitgestrekte bossen en de rust & kalmte overtuigden ons snel.

Zoveel jaren later nodigen we jullie graag uit om het zelf te ontdekken. Voel je thuis in onze lodge, geniet van typische streekproducten en ervaar de rust van deze fantastische streek! 

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Jullie perfecte gastkoppel.

Stijn Verdonckt vervolmaakte zijn opleiding als bio-ingenieur maar bleef al die jaren gebeten door de muziek. Zijn bijkomende studie als Sound Engineer bracht hem in 2005 voor het eerst naar de streek, om er te werken in de befaamde La Chapelle Recording Studios, die hij later overnam en op vandaag verderzet onder de naam Daft Studios.

In zijn vrije tijd brouwt hij zijn eigen biertjes en rookt hij ham. Eens proeven?

Versterkt door Tine Blondeel, bedrijfspsychologe van opleiding, vormen wij jullie perfecte gastkoppel. Als ervaren account director voor de communicatiecampagnes & events van hun agency Daft, leerde Tine organiseren en de zotste wensen van klanten te vervullen. Ze heeft oog voor design en detail, wat te voelen is in de hele inrichting en filosofie van de lodge.

Dat zijn wij! Wij houden van muziek, van creativiteit, originaliteit, authenticiteit én van de Ardennen … Maar bovenal houden we ervan onze gasten te laten thuiskomen in Daft Lodge!

Onze partners

Onze partners

Jean-Marc Bricteux

Van in het prille begin is ook Jean-Marc Bricteux betrokken in ons verhaal. Als hevige muziekfan, reist Jean-Marc in zijn vrije tijd Europa rond voor concerten en festivals. Zijn passie voor muziek bracht hem bij onze Daft Studios, en zo bij Daft Hotel & Lodge. Intussen zijn we naast vrienden ook professionele partners geworden. Als mede-investeerder en financieel specialist leidt Jean-Marc het financiële aspect mee in goede banen.